Som vi venter

Som vi venter


 

Som vi venter.. På sommer, sol og lysere tider. Og som vi gleder oss til sesongen er i gang og det blomstrer i drivhusene igjen. Visste du at vi produserer sommerblomstene som selges i gartneriet selv? For at de skal være klare i mai/juni når de skal ut og pynte opp i krukker og kar må vi starte tidlig. Allerede i september i fjor var vi godt i gang med planleggingen for dette årets sommerblomster. For å kunne tilby et spennende sortiment sommerblomster bruker vi god tid på å velge ut og spikre sorter og farger. Det er ikke lett, for det er mye fint å velge i.

 

 

Men så mange favoritter vi har! De "gode gamle" sortene er selvfølgelig med videre. Mange har sine faste sommerblomster de velger fra år til år, og hvorfor skal man endre på noe som fungerer og som man trives med? Likevel synes vi det er veldig spennende å prøve ut noen nye varianter hver sesong. I år har vi blant annet valgt å ta inn en del nye kontrastplanter, blant annet flere varianter av coleus og ipomaea. Disse er vi veldig nysgjerrige på.

 

 

Så for vår del er våren godt i gang. Denne uken kommer årets første småplanter og over 30.000 sommerblomster skal i jorda. Det blir hektiske, men morsomme dager i ukene fremover. Og som vi gleder oss til å vise dere alt når vi åpner.