Info om rosebestillinger

Vi begynner å selge roser så fort de er gjennomrotet i potten, normalt i starten av mai. Vi tar imot bestillinger hele året. Roser som ikke er i vårt sortiment inneværende år kan vi prøve å skaffe for neste sesong ved bestilling før 1. oktober.  

Ved sending: Ved tidlig levering unngår vi å klippe ned rosene pga. størrelse. Dersom vi må klippe ned rosene vil det gi noe senere blomstring. Vi sender ikke stammeroser.
Ved henting: Hvis ikke avtalt på forhånd må alle roser som er bestilt tidlig hentes innen utgangen av mai. Gi oss gjerne beskjed om tidspunkt.

Ordre i nettbutikken gjelder kun for inneværende år, dvs de kan ikke overføres til neste sesong. Dersom du ønsker å forhåndsbestille roser for neste sesong, ta kontakt via kontaktskjema, eller på mail til post@lundebygartneri.no.

Ved salg gjelder det kun for roser vi har i sortiment inneværende år. Det vil si, de må hentes eller sendes innen sesongslutt. 

 

Vi gjør oppmerksom på at roser er levende produkter. Dette innebærer at det kan være uforutsette problemer i produksjonen som gjør at vi ikke kan levere. Dersom vi av en eller grunn ikke kan levere din ordre som planlagt, vil vi ta kontakt med deg.